Otomatis A / C Compressor keur VW Touareg 3.0 / Audi Q7 - Cina Zhejiang Yuking Téhnologi

produk

Otomatis A / C Compressor keur VW Touareg 3.0 / Audi Q7

Pondok Description:

Otomatis A / C Compressor keur VW Touareg 3.0 / Audi Q7


  • Harga: Meunangkeun hal nu harga panganyarna
  • Moq: 1 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port:  Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: pangmayaran L / C, T / T, Western Union pikeun pesenan offline.
  • jéntré produk

    Tags produk

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan: Hiji set dina hiji kotak karton, 4 susunan dina hiji karton badag atawa paking sakumaha customer kami kawas.

                                    Desain sarta logo sorangan anu tampi!

    Pangiriman Time: Numutkeun kuantitas urutan anjeun sarta dumasar kana sarat Anjeun.

    Modél mobil  VW Touareg 3.0 / Audi Q7 3.0
    Compressor Tipe 7SEU17C
    alur 6
    katrol diaméterna 110mm
    Refrigerant Tipe R134a
    tegangan 12V
    OEM #  7P0820803D, 7L6820803F

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !