Otomatis A / C Compressor pikeun Benz B-Kelas - Cina Zhejiang Yuking Téhnologi

produk

Otomatis A / C Compressor pikeun Benz B-Kelas

Pondok Description:

Otomatis A / C Compressor pikeun Benz B-Kelas


  • Harga: Meunangkeun hal nu harga panganyarna
  • Moq: 1 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port:  Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: pangmayaran L / C, T / T, Western Union pikeun pesenan offline.
  • jéntré produk

    Tags produk

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan: Hiji set dina hiji kotak karton, 4 susunan dina hiji karton badag atawa paking sakumaha customer kami kawas.

                                    Desain sarta logo sorangan anu tampi!

    Pangiriman Time: Numutkeun kuantitas urutan anjeun sarta dumasar kana sarat Anjeun.

    Modél mobil  Benz B-Kelas (W246) / Benz GLA-Kelas (X156 )
    Compressor Tipe  6SES14C
    alur 5
    katrol diaméterna
     115mm
    Refrigerant R134a
    tegangan 12V
    OEM # A0038304360 / 447150-4488

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !