Otomatis A / C Compressor pikeun Suzuki - Cina Zhejiang Yuking Téhnologi

produk

Otomatis A / C Compressor pikeun Suzuki

Pondok Description:

Otomatis A / C Compressor pikeun Suzuki


  • Harga: Meunangkeun hal nu harga panganyarna
  • Moq: 1 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port:  Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: pangmayaran L / C, T / T, Western Union pikeun pesenan offline.
  • jéntré produk

    Tags produk

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan: Hiji set dina hiji kotak karton, 4 susunan dina hiji karton badag atawa paking sakumaha customer kami kawas.

                                    Desain sarta logo sorangan anu tampi!

    Pangiriman Time: Numutkeun kuantitas urutan anjeun sarta dumasar kana sarat Anjeun.

    Modél mobil  Suzuki-CULTUS
    instalasi:  Aci dipasang hareupeun liwat sarta screw thread pungkur
    Compressor Tipe: YK-9604
    katrol diaméterna   110mm * 11
    Refrigerant: R134a
    Voltaseu 12V
    alur:
    4PK

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !