Otomatis A / C Compressor pikeun Mazda - Cina Zhejiang Yuking Téhnologi

produk

Otomatis A / C Compressor pikeun Mazda

Pondok Description:

Otomatis AC Compressor pikeun Mazda 3


  • Harga: Meunangkeun hal nu harga panganyarna
  • Moq: 1 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port:  Ningbo / Shanghai
  • Sarat pembayaran: pangmayaran L / C, T / T, Western Union pikeun pesenan offline.
  • jéntré produk

    Tags produk

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan: Hiji set dina hiji kotak karton, 4 susunan dina hiji karton badag atawa paking sakumaha customer kami kawas.

                                    Desain sarta logo sorangan anu tampi!

                                    Pangiriman Time: Numutkeun kuantitas urutan anjeun sarta dumasar kana sarat Anjeun.

    Modél mobil  Mazda 3 / 1.6L
    parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake 4 titik langsung dipasang
    Compressor Tipe YK-1208
    alur  6PK
    katrol diaméterna 125mm * 13
    Refrigerant R134a
    tegangan 12V

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !