Tentang Kami

Zhejiang Yuking Téhnologi Co., Ltd. mangrupakeun produsén profésional sarta éksportir nu museur dina desain, ngembangkeun jeung produksi Otomatis Air Conditioning Compressor, sarta sababaraha patali Otomatis A / C Bagian. Sadaya produk urang sasuai jeung standar kualitas internasional sarta greatly ngaapresiasi dina rupa pasar sakuliah dunya.

fasilitas kami ogé-dilengkepan jeung kontrol kualitas alus teuing sapanjang sagala tahapan produksi ngaktipkeun kami pikeun ngajamin kapuasan customer total. Urang nyadiakeun stabil sarta rupa Otomatis A / C Compressor jeung bagian Otomatis A / C kalawan sagala haté urang. Salaku hasil produk kualitasna alus sarta layanan palanggan beredar, produk urang anu geus ngekspor ka Amérika Kalér, Amérika Kidul, Selatan-East Asia, Middle-Wétan jeung nagara patali lianna.

Kami maksa dina "Alus Quality, ikhlas Amanah, jeung Service Sampurna". Janten melang customer urang guligah, panginten dipikiran customer urang, nulungan perlu customer urang. Urang mawa dunya ékonomi pikeun pembeli. Tulus pilari maju ka boga kerjasama jangka panjang sarta ngembangkeun kalayan sagala klien. Ngabagéakeun sagala babaturan ngahubungan kami!

 



WhatsApp Online Chat !