Auto A / C Kompresor kanggo VW Touareg 3.0 / Audi Q7 - Zhejiang Yuking Teknologi

Products

Auto A / C Kompresor kanggo VW Touareg 3.0 / Audi Q7

Short Description:

Auto A / C Kompresor kanggo VW Touareg 3.0 / Audi Q7


  • Price: Njaluk rega paling anyar
  • MOQ: 1 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port:  Ningbo / Shanghai
  • Sarat Pembayaran: pembayaran L / C, T / T, Western Union for pesenan offline.
  • Detail produk

    Tags Product

    Packaging & Delivery

    Details Packaging: Setunggal ing siji kothak karton, 4 set ing siji karton amba utawa packing minangka customer kita kaya.

                                    desain lan logo dhewe sing tampi!

    Delivery Time: Miturut jumlahe lan adhedhasar kasenengan.

    Model Car  VW Touareg 3.0 / Audi Q7 3.0
    kompresor Koleksi 7SEU17C
    grooves 6
    pulley Diameter 110mm
    refrigerant Koleksi R134a
    voltase 12V
    OEM #  7P0820803D, 7L6820803F

  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !