Auto A / C Kompresor kanggo Benz B-Class - Zhejiang Yuking Teknologi

Products

Auto A / C Kompresor kanggo Benz B-Class

Short Description:

Auto A / C Kompresor kanggo Benz B-Class


  • Price: Njaluk rega paling anyar
  • MOQ: 1 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port:  Ningbo / Shanghai
  • Sarat Pembayaran: pembayaran L / C, T / T, Western Union for pesenan offline.
  • Detail produk

    Tags Product

    Packaging & Delivery

    Details Packaging: Setunggal ing siji kothak karton, 4 set ing siji karton amba utawa packing minangka customer kita kaya.

                                    desain lan logo dhewe sing tampi!

    Delivery Time: Miturut jumlahe lan adhedhasar kasenengan.

    Model Car  Benz B-Class (W246) / Benz GLA-Class (X156 )
    kompresor Koleksi  6SES14C
    grooves 5
    pulley Diameter
     115mm
    refrigerant R134a
    voltase 12V
    OEM # A0038304360 / 447150-4488

  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !