Auto A / C Kompresor kanggo SUZUKI - Zhejiang Yuking Teknologi

Products

Auto A / C Kompresor kanggo SUZUKI

Short Description:

Auto A / C Kompresor kanggo SUZUKI


  • Price: Njaluk rega paling anyar
  • MOQ: 1 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port:  Ningbo / Shanghai
  • Sarat Pembayaran: pembayaran L / C, T / T, Western Union for pesenan offline.
  • Detail produk

    Tags Product

    Packaging & Delivery

    Details Packaging: Setunggal ing siji kothak karton, 4 set ing siji karton amba utawa packing minangka customer kita kaya.

                                    desain lan logo dhewe sing tampi!

    Delivery Time: Miturut jumlahe lan adhedhasar kasenengan.

    Model Car  SUZUKI-Cultus
    instalasi:  Batang dipasang ngarep liwat lan screw thread mburi
    Kompresor Koleksi: YK-9604
    pulley Diameter   110mm * 11
    refrigerant: R134a
    Tegangan 12V
    grooves:
    4PK

  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !