Auto A / C Kompresor kanggo Komunitas Lare-lare - Zhejiang Yuking Teknologi

Products

Auto A / C Kompresor kanggo Komunitas Lare-lare

Short Description:

Auto AC Compressor kanggo Komunitas Lare-lare 3


  • Price: Njaluk rega paling anyar
  • MOQ: 1 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port:  Ningbo / Shanghai
  • Sarat Pembayaran: pembayaran L / C, T / T, Western Union for pesenan offline.
  • Detail produk

    Tags Product

    Packaging & Delivery

    Details Packaging: Setunggal ing siji kothak karton, 4 set ing siji karton amba utawa packing minangka customer kita kaya.

                                    desain lan logo dhewe sing tampi!

                                    Delivery Time: Miturut jumlahe lan adhedhasar kasenengan.

    Model Car  Komunitas Lare-lare 3 / 1.6L
    instalasi 4 TCTerms Direct dipasang
    kompresor Koleksi YK-1208
    grooves  6PK
    pulley Diameter 125mm * 13
    refrigerant R134a
    voltase 12V

  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !